El CF Gavà no pot evitar el descens
Foto: Havok

El CF Gavà ha perdut per 4 gols a 3 al terreny de joc del Mollerussa, una derrota que, dissortadament, confirma el descens dels blaugrana a Segona Catalana la propera temporada. Tot i que els homes de Juanjo Carricondo van lluitar no van poder aturar el que Havok defineix en la seva crònica “l’enorme potencial ofensiu dels lleidatans”, que van marcar tres gols només en el primer quart d’hora de joc.

El primer gol va arribar en la primera ocasió de perill. Era el minut 7 i va ser obra de Delgado. El 2 a 0 pujava al lluminós només 4 minuts més tard, (11’) obra d’Adri Fernández, mentre que el 3 a 0 el feia Arnalot, al minut 15.

El CF Gavà, tot i el lògic cop moral que suposa veure un marcador en contra tant advers, no es va rendir i va seguir lluitant sobre la gespa, una actitud que els va permetre aconseguir retallar diferències al minut 36, amb un gol obra de Joel. Només un minut després però, al 37’, el Mollerussa va tornar a marcar, obra novament d’Adri Fernández. Era el 4 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa els gavanencs van sortir amb energies renovades i amb la clara voluntat de capgirar el marcador, però les ocasions van ser escasses. Una d’elles, al minut 67, sí va prosperar amb gol marcat per Izuchi, Era el 4 a 2, mentre que al minut 88, Boza marcava el gol definitiu. Era el 4 a 3, resultat que ja no es va moure.