El CF Gavà planta cara al líder
Un dels mments del partit

El CF Gavà ha aconseguit, aquest cap de setmana, un valuós empat enfront l’Atlètic Lleida, líder de la classificació, en una matx obert i molt competit. Tot i que el partit va comptar amb poques ocasions, sobretot durant la primera part, el CF Gavà va ser capaç d’aprofitar la primera i va marcar primer de peus Pablo Franco, al minut 28 de joc. Així, el Gavà va arribar al descans amb avantatge al lluminós.

A la segona meitat, segons precisa la crónica del web del CF Gavà, “els visitants es van trobar amb el gol. A partir d’un corner, un cúmul d’infortunis amb una rematada visitant va acabar amb Franco desviant l’esfèric cap a la seva pròpia portería”. Era el minut 55 i l’1 a 1 pujava al marcador.

A partir d’aquí, tot i que el Lleida va atacar amb més intensitat, el Gavà va saber aturar molt bé l’embranzida. Ja en temps afegit, una passada de la mort que no trobava rematador, i una acció de mà a mà amb Arnalot anul·lada per fora de joc podria haver suposat el triomf pels de la Terra Ferma.

Juanjo Carricondo

Les declaracions del míster

El tècnic blaugrana, Juanjo Carricondo, assegurava que “ha estat un partit molt disputat i tenir el líder aquí patint, amb marcador en contra, em diu molt”.

Quant al gol encaixat, a pilota aturada afirmava que  “en aquestes ocasions, la veterania és un grau. Nosaltres som gent jove i ens hem d’adaptar”.

A la segona part, l’equip ha fet un pas enrere que el míster ha explicat: “Posar-nos en camp propi ens porta el partit. Nosaltres estàvem a un bloc mig-alt però clar, ells han empatat i venien a pel partit. Per això ens hem hagut de tirar una mica més enrere, encara que des de la banqueta sempre els diem que facin un pas endavant i que surtin”.