El C.F. Gavà s’enfonsa en la classificació tot i l’espectacular actitud dels jugadors

L’entrenador gavanenc, Albert Poch, demana una mica de paciència i es mostra convençut del potencial de l’equip

Una setmana més, la crònica del C.F. Gavà te un gust amarg perquè hem de tornar a parlar de derrota, en aquest cas davant el Montañesa per 2 gols a 0. El resultat té un component agreujant i és que es tractava d’un rival en lluita directa per sortir dels darrers llocs de la classificació del grup V de la Tercera Divisió, per la qual cosa el Montañesa avança al Gavà i es situa a la setzena posició amb 13 punts, mentre que l’equip entrenat per Albert Poch baixa a la posició 17 i es queda amb els 12 punts que tenia. Amb aquesta nova derrota, Poch assumeix que “no vam estar encertats en pràcticament tot el partit, vam tenir alguna oportunitat abans de que ells fiquessin el primer gol però no va ser així, i al final cap dels dos equips va dominar a l’altre”. El Montañesa va aprofitar les reduïdes dimensions del seu camp per “fer un joc directe, aprofitant molt les faltes laterals i amb moltes pilotades”, i per tant van arribar molt a la porteria del Gavà. Tot i que els homes de Poch també van aprofitar el factor camp per arribar a l’àrea contraria, “al final l’efectivitat de l’equip contrari, com sempre, és molt alta, i la nostra, com sempre, és zero”. L’entrenador gavanenc reparteix els motius de la derrota, i per una banda no li nega al Montañesa els seus mèrits per “jugar en un camp que se’l sap”, mentre que per l’altra banda reconeix els demèrits del seu equip ja que “no vam saber aplicar el que havíem parlat tota la setmana en referència a que el camp era molt petit i teníem que fer un joc molt més directe, això no ens va sortir bé”.

Poch defensa els seus homes sense deixar cap forat pel dubte i torna a dir d’ells que conformen “un grup espectacular”, tot destacant que “són gent que tenen ganes de fer coses i d’aprendre”. El problema, segons l’entrenador, és que “la joventut de l’equip pesa molt en una categoria tan difícil com la Tercera Divisió i els està costant d’adaptar-s’hi una mica més del que ens pensàvem”, però el missatge és de tranquil·litat perquè “aquests problemes d’adaptació són normals en aquesta categoria, no és gens fàcil jugar per exemple com ho vam fer ahir, amb nou jugadors de 18 anys sobre el terreny de joc”.

El Gavà, curiosament, va ser el primer dels dos equips que va generar oportunitats de gol: no s’havia arribat a complir el primer minut de partit quan Cervantes va centrar per l’esquerra possibilitant un tir de cap de David Jiménez que es va anar a pocs centímetres del pal. Després d’aquesta ocasió, els dos equips van poder gaudir d’unes quantes arribades a porta, tot i que el joc no va ser de molt nivell, amb moltes pilotes aèries que anaven d’una banda a l’altra, un terreny de joc en pèssimes condicions, i l’afegit d’un fort vent que encara complicava més les coses. En el minut 31, una acció de Nils per banda esquerra ficava la pilota entre les cames de la defensa gavanenca, fet que va permetre a l’ex del Gavà Dani Sánchez, avançat des del segon pal fins el primer, enviar l’esfèric al fons de la xarxa sense cap oposició. La segona part va repetir gairebé el mateix esquema de joc que la primera, potser amb una mica més de control en les pilotes aèries. La defensa del Gavà va patir de valent per frenar a Sascha, que fins i tot va estavellar una pilota al travesser. Finalment, Vivó va perdre la posició i va agarrar clarament dins de l’àrea a un jugador de la Montañesa. Precisament va ser Sascha qui va transformar el penal, i com que era ja el minut 73 ja no hi va haver gaire temps per una reacció del Gavà.

El proper diumenge, el C.F. Gavà mirarà de capgirar aquesta tendència negativa en el terreny de joc del Terrassa, que és onzè classificat del grup.