El CF Levante Las Planas jugarà a la Bòbila
El CF Levante Las Planas jugarà a la Bòbila

L’Ajuntament de Gavà i el FC Levante Las Planas han arribat a un acord perquè l’Estadi la Bòbila aculli els entrenaments i partits del primer equip femení en el seu retorn a la primera divisió (Liga Iberdrola) , màxima categoria del futbol femení a Espanya. Una temporada que esdevindrà històrica per al futbol femení, que estrena condició d’esport professional.

L’acord, treballat les últimes setmanes en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí, es presentarà públicament el mes de setembre, coincidint amb l’inici de la temporada. Això no obstant, el FC Levante Las Planas començarà a entrenar a la Bòbila aquest mes d’agost, per preparar la pretemporada.

Aquest equipament municipal s’ajusta als requisits de la competició i les necessitats de l’equip, com ara la gespa natural i altres instal·lacions com sala tàctica i graderies. El conveni entre l’Ajuntament i el club inclou la inversió en millores per modernitzar i adequar plenament l’Estadi la Bòbila.

L’Ajuntament de Gavà valora molt positivament el fet de convertir-se en ciutat amfitriona de la millor lliga femenina de futbol, un pas endavant en la promoció de la igualtat i l’equitat en el món de l’esport i un impuls a la marca i projecció de Gavà com a ciutat esportiva i feminista.

El Levante Las Planas compartirà l’Estadi la Bòbila amb el Club de Futbol Gavà, que seguirà disputant els partits oficials a l’estadi.