Vídeo: Marc Farré

El Circ Raluy s’estarà a la nostra ciutat fins el 3 de febrer

La plaça Francesc Macià és l’espai on aquest circ centenari ha plantat les seves llegendàries caravanes i la gran carpa

El Circ Raluy ha estrenat a la nostra ciutat el seu nou espectacle “Allegro”. Des de principis de la setmana passada, que van arribar les seves carrosses i caravanes a la plaça Francesc Macià, va anar creixent el petit poble que és el Raluy per transmetre a grans i menuts la màgia del circ. La imatge de les caravanes al voltant de la carpa esdevé ja un veritable espectacle perquè el Raluy és el circ més antic de Catalunya i un dels més mítics de l’estat espanyol.

 

William Giribaldi, que és integrant del Circ el defineix “com un veritable museu, amb carrosses del anys 20 perfectament restaurades que són una meravella”. Giribaldi destaca també que “la seva importància històrica resideix justament en la pròpia família Raluy que suma ja la seva cinquena generació”.

 

El director del circ Carlos Raluy també destaca aquesta antiguitat i “l’afany de conservar els carruatges. Hem volgut mantenir l’essència dels circs d’abans”.

 

Aquesta no és la primera vegada que el Raluy aterra a Gavà, tot i que ara sí que presenten un espectacle absolutament renovat després d’haver estat 50 dies a Barcelona assolint un gran èxit de públic.