El Circ Històric Raluy a Gavà
El Circ Històric Raluy està instal·lat a la plaça Francesc Macià.

El Circ Històric Raluy és a Gavà aquests dies per presentar “Un viatge en el temps”, un espectacle d’unes dues hores de durada ple d’emoció que combina l’ahir amb l’avui, esdevenint un homenatge a aquells números sorprenents dels circs d’abans. El recinte i la carpa s’ubiquen a la plaça Francesc Macià i les sessions arrencaran aquest dijous 14 de febrer

Gavà amb el Circ 2019

El Circ Històric Raluy i l’Ajuntament s’alien per apropar a la ciutadania la cultura del circ. Aprofitant l’estada a la nostra ciutat d’aquest veterà circ s’han programat un parell d’activitats paral·leles que s’han integrat dins de l’agenda cultural de la ciutat.

Així, dilluns, 18 de febrer, a partir de les 18 hores, es farà un taller de màgia per a infants a partir de 8 anys. Per participar-hi cal formalitzar prèviament la inscripció a través del correu cultura@gava.cat donat que les places són limitades. D’altra banda, el dimarts, 19 de febrer, hi haurà una hora del conte especial a les 17.30 hores a càrrec de la companyia Homenots. L’activitat està recomanada per a nens i nenes a partir dels 4 anys i l’entrada és lliure.

El Circ Històric Raluy oferirà funcions fins el 24 de febrer. Les entrades es poden comprar aquí.