El Circ Raluy Legacy torna a Gavà
Del 24 de setembre al 4 d’octubre presenten l’espectacle “TODO loCURA”a la plaça Francesc Macià

El Circ Raluy Legacy és a Gavà aquests dies per presentar “TODO loCURA”, un espectacle readaptat, innovat, positiu i completament nou però que continua mantenint aquest segell centenari del circ clàssic i autèntic però que presenta impressionants números aeris, de risc i equilibris, així com shows humorístics

Val a dir, que per primera vegada en la història del Circ Raluy Legacy, els artistes han hagut d’aturar el seu espectacle més de tres mesos per culpa de la pandèmia. El seu retorn el viuen però com un repte i essent conscients que sense el públic no són res i res és possible.

Així doncs, els responsables de la companyia han treballat per complir amb totes les mesures de seguretat i minimitzar riscos per poder tornar a treballar. El nou espectacle s’ha dissenyat per durar 90 minuts, sense descans i per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta mascareta i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comunes i durant la funció es mantindrà la distància de 2 metres entre famílies.

El circ s’ha instal·lat a la plaça Francesc Macià. Les entrades es poden aconseguir a la web del Circ Raluy Legacy o també a les taquilles del circ.