El comerç de Gavà comença la campanya de Nadal
El comerç de Gavà comença la campanya de Nadal

Wow Gavà, l’entitat que agrupa el petit comerç de Gavà inicia, des d’avui,  25 de novembre, tot un seguit accions de dinamització i promocions que s’allargaran furant tota la campanya de Nadal.

Aquest divendres, coincidint amb el Black Friday comença l’esdeveniment a 1.000xhora, que conclourà amb el sorteig d’un val de 1.000 euros per gastar a comerços de WOW Gavà el pròxim 14 de gener. Per participar, únicament s’haurà de fer una compra a algun dels establiments associats, i emplenar un butlleta, que a continuació s’haurà de dipositar a les bústies habilitades a cada comerç. Serà dia 11 quan es farà el sorteig de forma garantista, mitjançant l’extracció d’una butlleta, i dia 14 el dia en què el guanyador disposarà d’una hora per gastar els 1.000 euros.

Aquest dissabte, 26 de novembre coincidint amb l’encesa de llums de Nadal de Gavà, també es muntarà un photocall constituït per les lletres de WOW enfront de la Casa Gran, que estarà disponible fins el 6 de gener, esdevenint un espai idoni per fer una foto nadalenca.

El dia 2 de desembre arribarà el torn de que els més petits puguin demostrar les seves grans arts amb les mans. De la mà de BAUHAUS, es farà un taller infantil DoItYourself (DIY) a la Plaça Major, amb activitats de caràcter nadalenc. L’horari del taller serà de 17.00 a 20.00 hores

El dia 16 de desembre també serà un dia dedicat als més petits, donat que es celebrarà un taller per aprendre a fabricar un tió de fang. L’activitat se celebrarà també de 17.00 a 20.00 hores a la plaça Major.

Finalment, una bona noticia per als amants del dolç, perquè dia 4 de gener, a la mateixa hora, i amb la mirada posada en l’arribada dels Reis d’Orient, se celebrarà una xocolatada popular també a la plaça Major destinada a tota la ciutadania de Gavà. Per poder rebre la xocolata, els assistents hauran de presentar un tiquet de compra a un comerç de l’associació o adquirir un tiquet específic per a la xocolatada el mateix dia de l’esdeveniment.

Amb tots aquests tallers i esdeveniments, WOW Gavà vol “agrair a tota la ciutadania de Gavà el seu compromís i suport al petit comerç i als establiments de restauració de la localitat”.