El CS3 presenta els equips de la temporada
El CS3 presenta els equips de la temporada

Les instal·lacions esportives de l’escola Marcel·lí Moragas de Gavà van acollir, aquest passat diumenge, a la presentació dels equips del Club Sala Tr3s per a la temporada 2021-22.

A l’acte, on es va gaudir d’un show de llum, color i música realitzat per ESPORTMUSIC, els protagonistes van ser els jugadores i jugadores CS3, amb el suport del seus entrenadors i entrenadores. Ells van ser els encarregats de presentar els 9 equips que formen l’estructura esportiva del club que compta amb més de 100 jugadors i jugadores en l’actualitat.

L’esdeveniment, que va comptar amb l’assistència, per part de l’Ajuntament de Gavà, del tinent d’alcalde Jordi Tort i de la regidora d’Igualtat Alba Riba, i en representació de la FCF de Javier Lerma va comptar amb moments molt divertits i emotius, on es va posar de manifest la feina aconseguida per l’anterior junta en els primers 5 anys d’història de l’entitat.

Juanjo Capdevila, President CS3 assegurava que “la presentació d’aquesta nova temporada 2021- 22 ha estat a l’alçada del que es mereix aquest club. Una presentació espectacular on els nostres esportistes s’han sentit els veritables protagonistes del show. Les famílies també han estat molt participatives i això ha donat un punt de color a l’acte”.

Durant la presentació es van anar introduint detalls del nou projecte esportiu i social que el club està posant en marxa aquesta nova temporada. El projecte #UniversCS3, que té per objectiu treballar diferents aspectes socials i esportius a través de l’esport del futbol sala, i on a través de diferents grups específics es treballaran les següents línies d’actuació.

  • #CS3VidaSaludable
  • #CS3Base
  • #CS3Valors
  • #CS3Solidari
  • #CS3InclusioSocial
  • #CS3Igualtat
  • #CS3Formació
  • #CS3Gestió

La idea, segons el club, ”és fer de l’esport en general, i del futbol sala en particular, una eina de sociabilització i foment dels valors”.

En paraules del nou president de l’entitat, Juanjo Capdevila, “amb el projecte #UniversCS3 volem portar al Club Sala Tr3s Gavà més enllà de la pràctica esportiva del futbol sala. Volem implicar tota la massa social i les institucions, tant públiques com privades, dels beneficis formatius, esportius i socials que es poden aconseguir amb el projecte. Amb la consolidació en el temps de l’#UniversCS3 aconseguirem que el Club Sala Tr3s Gavà sigui un referent a la comarca”.

Val a dir que a l’inici de l’acte, dos dels integrants dels equips sèniors del CS3 (femení i masculí) van llegir un manifest en contra de la violència masclista amb motiu de la commemoració del 25N.