El femení del CH Gavà assegura la permanència
El femení del CH Gavà assegura la permanència

El primer equip sènior del femení del Club Handbol Gavà ha assolit el seu objectiu de la temporada: Mantenir-se un any més a la Divisió de Plata, o el que és el mateix, la segona màxima categoria de l’handbol estatal.

El club es mostra “molt content i satisfet” ja que ha estat “una temporada especialment difícil amb la pandèmia, amb dubtes i alts i baixos” però al final el repte s’ha conquerit.

Alfred Pérez, entrenador de l’equip, assegura que tot i que, “a nivell de resultats semblava que no acabàvem d’anar bé, al final vam fer un esforç importat i les jugadores, essent conscients de la importància del què ens jugàvem, van buidar-se”

Aquesta doncs, serà ja la tercera temporada en aquesta categoria, i això, segons Pérez, “tenint condicionants propis, com l’aposta que fem per la pedrera, sense invertir en fitxatges. Això ens fa estar al límit, però a la vegada ens permet que certes jugadores puguin viure aquest viatge amb sentiment de pertinença al club”.

Per a Pérez, ser on són “cal veure-ho com un premi, i gaudir-ho tants anys com sigui possible, essent conscients que es pot perdre”, malgrat tot, el míster diu que “per això, ens hem de quedar amb la base del treball per tal que les jugadores siguin competitives, sigui quina la categoria on militin”.

L’entrenador també explica que la pandèmia ha suposat “un important handicap, perquè ha obligat a canviar dinàmiques, la modificació de calendaris també ha alterat la competició i el rendiment de les noies s’ha vist tocat, ja que a nivell individual, amb els confinaments a casa per contactes amb positius, feia que el retorn a l’activitat fos difícil. A això, cal sumar-hi totes les restriccions i la resta de protocols sanitaris, com no poder dutxar-nos després d’entrenar”.

Pérez, que ja ha confirmat que, tant ell com la resta de l’staff tècnic seguiran al capdavant de la banqueta, precisa que “ara afrontem, sense pressió, la disputa de la Copa Catalana” i tot i que no renuncien a res perquè sortiran a “guanyar tots els partits” ja “estem començant a preparar la propera temporada”.