El Femení del CH Gavà seguirà a Divisió de Plata
El Femení del CH Gavà seguirà a Divisió de Plata

El Sènior Femení del Club Handbol Gavà s’ha assegurat la permanència a la categoria de Divisió de Plata Espanyola després de vèncer, aquest dissabte al Jacme March, al BM Benidorm, per un ajustat 26 a 24. Val a dir, que les blaugrana van dominar el marcador quasi en tot moment. El resultat a la mitja part era favorable de 15 a 11 i, a la represa encara van aconseguir ampliar més la diferència amb un parcial de 5-0, que situava les gavanenques amb un provisional 21-12.

A partir d’aquí les valencianes van reaccionar incorporant un canvi defensiu a 6:0. les de Mino Borja van endossar un 1-11 de parcial, remuntant i posant-se per davant (23-24) en el minut 57. Arribats a aquest punt el BM Benidorm no aconseguiria trobar porteria ni una vegada més, i rebia un 3-0 final acusant el cansament degut al sobreesforç realitzat.

Des del Club Handbol Gavà asseguren que “es tractava d’un objectiu difícil, però assolit” i que ha esta possible “gràcies al gran esforç i esperit de superació de jugadores, delegats i cos tècnic”.

Segons el CH Gavà “ha estat una temporada difícil, amb dubtes i alts i baixos, però junts ho hem superat, i ni la pandèmia ha pogut amb nosaltres. Per això, un any més el nostre primer equip femení seguirà estant en categoria nacional, per mèrits propis i a falta de l’últim partit per disputar”.