El Llac dels Cignes torna a Gavà

El Ballet de Moscou torna la propera setmana a Gavà per representar el “Llac dels Cignes”. El grup, que continua celebrant els seus més de 30 anys sobre els escenaris de tot el món, actuarà el proper 5 de novembre a l’Espai Maragall.

El director de la prestigiosa companyia, Timur Fayziev, tot i que assegura que la pandèmia ha estat resultat especialment dura per al sector de la cultura, “per al ballet ha resultat la millor solució per a suportar la situació, perquè cada ballarí ha tingut temps de pitjar el fre a l’estrès de les gires i revisar la seva tècnica, dedicar més temps encara, si cap, a cuidar cadascun dels seus músculs, aprofundir en els personatges i retrobar-se amb les raons que el van motivar a ballar. En definitiva, preparar-se per a tornar a néixer com a artistes”.

Fayziev afegeix que han tingut “trobades setmanals entre professors i ballarins a través d’internet, tant grupals com individuals, amb la finalitat de continuar millorant. S’han impartit les classes en línia, s’han posat sobre la taula dubtes i respostes que sempre eren aquí, però que mai tenien temps de parlar-ne. I, sobretot, s’han reforçat els vincles que ens uneixen com una gran família, amb suport mutu en les hores més baixes, que tots hem tingut”.

Llac dels Cignes

Obra magistral de Txaikovski i del ballet clàssic. Una llegenda eterna que narra la història del Príncep Sigfrid enamorat de la bella princesa Odette, encisada aquesta per un malvat bruixot que la converteix en dona-cigne. La força de l’amor que senten els joves els
alliberarà de tot malefici.

Direcció: TIMUR FAYZIEV
Solistes: CRISTINA TERENTIEV i ALEKSANDR PETRICHENKO

Primera part: 60 minuts
Descans: 20 minuts
Segona part: 50 minuts
Preus: 38 € / 30 € (Pack familiar. Mínim 4 entrades) / 25 € (Grups. Mínim 12 entrades) / 25 € Escoles de dansa

Venda d’entrades a www.factoriacultural.com