El Llibre de la Selva aquest diumenge a Gavà

Aquest cap de setmana torna a Gavà el teatre infantil amb un nou espectacle de La Xarxa. Es tracta de l’adaptació musical de la Cia. Veu de Veus del “Llibre de la Selva”. La funció es podrà veure aquest diumenge, 17 de gener, a les 12 hores a l’Espai Maragall.

El llibre de la Selva de Rudyard Kipling ha estat sempre considerat un dels llibres d’aventures més emocionats. Les aventures d’en Mowgly, un cadell humà que és capaç de parlar amb els animals, és un somni que a més d’un ens hagués agradat que fos realitat quan érem nens. Hi ha hagut diverses adaptacions, sobretot en el cinema abunden diferents muntatges sobre el llibre de Kipling, que es conten com unes 20 versions per a la gran pantalla. Cal anomenar la versió més reconeguda per tots, la de Walt Disney. A part de tenir el record de tota una sèrie de cançons inoblidables, també resulta que a grans trets és la versió més fidel al llibre original.

Les aventures de Mowgly, el cadell humà criat a la jungla, juntament amb els seus inseparables amics, Baghera, Baloo, se situen a finals del segle XIX a l’Índia britànica. Aquest cadell, té l’habilitat d’entendre i parlar els diferents llenguatges dels animals, i amb el raonament i desenvolupament d’intel·ligència humana, esdevé el senyor de la jungla, protegint a les diferents espècies animals dels perills que comporten la vida a la jungla.

Preus

  • Socis Xarxa (de 3 a 12 anys): 8 € · No socis Xarxa i adults: 10 €
  • Abonament infantil (de 3 a 12 anys): Anual / Temporada: 1,66 € / 1,83 € per espectacle.
  • Venda online d’entrades i abonaments: xarxagava.cat i a l’espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h i 1 hora abans de l’inici de l’espectacle en la taquilla del Teatre.