El Llobregat presenta Estiu al Baix 2018
Un dels moments de l'acte celebrat al Kawai

La publicació comarcal El Llobregat ha presentat, el seu número especial d’estiu “Estiu al Baix”, una proposta digital de 300 pàgines, gratuïta, i que es pot descarregar online a través www.elllobregat.com i accessible des del mòbil per tal que sigui fàcilment consultable

La publicació planteja com a novetat el seu esperit de “voler anar més enllà del Baix Llobregat exposant el potencial turístic de la comarca arreu de Catalunya. A la vegada, incorpora un apartat especial amb l’oferta de transport públic que cal agafar per arribar a cada indret. La idea, segons els responsables del número, “és vetllar per la sostenibilitat, demostrant que és possible moure’s sense el cotxe privat”

Entre les seccions destacades hi ha la cultura, l’oferta en restauració i vida nocturna, els atractius naturals amb la platja, el Garraf i el Parc Agrari, propostes d’escapades familiars i activitats esportives com ara el Campus que organitza a Gavà el Projecte Softball.

Per al conseller de Turisme del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez, “l’especial posa en valora l’àmplia i variada oferta de la qual disposem i que cal seguir potenciant, tot aprofitant l’oportunitat que dóna estar tant a prop de Barcelona”.

En l’acte, celebrat al restaurant Kawai de Gavà Mar, també hi acudí l’alcaldessa Raquel Sánchez qui, després de qualificar “El Llobregat” “com a referent de la premsa de proximitat”, va lloar aquesta edició especial perquè “és una eina més per promocionar els atractius turístics de la nostra comarca, que gràcies al treball fet en els darrers anys, ha superat prejudicis i ha progressat”. Sánchez ha recordat que, “a nivell local, conscients del potencial que representa el turisme per a la nostra economia, hem treballat per planificar el model que volem, i ho hem fet en xarxa amb tots els agents implicats i cercant el màxim consens”