El Mag Lari, diumenge a Gavà
El Mag Lari, diumenge a Gavà

L’Espai Maragall de Gavà acollirà, aquest diumenge, Una nit amb el Mag Lari, un espectacle amb màgia, ironia, aparicions i desaparicions i amb l’humor de sempre. Aquest muntatge promet sorprendre i fer riure amb l’il·lusionista amb més projecció del país, que amb els seus ingredients preferits (elegància, ironia i presència escènica) convertirà en inoblidable la vetllada.

Amb paraules del mateix artista, “després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant, i en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dona millor: il·lusionar i fer riure el públic”.

El Mag Lari

L’artista va endevinar la seva vocació gràcies a un llibre del mestre Juan Tamariz. A poc a poc, va començar guanyant presència en el territori català protagonitzant diversos programes de màgia a la televisió catalana. El punt més emotiu de la seva carrera va ser en el 2012, on va col·laborar amb múltiples celebritats en “AVANTI”, projecte d’èxit d’ “ANTENA 3”.

Preus

  • 11€ per al Club Maragall
  • 13 € venda anticipada
  • 15 € mateix dia