El Mag Lari torna dissabte a Gavà
El Mag Lari torna dissabte a Gavà

L’Espai Maragall de Gavà es convertirà el proper dissabte, 25 de març en escenari de l’últim muntatge del Mag Lari anomenat “Strafalari”. El nou espectacle familiar del que és un dels mags catalans més reconeguts per la seva manera de fer màgia fent servir el seu humor elegant i alhora irònic, consolidant una nova manera de fer entreteniment per a tots els públics conté grans il·lusions i està carregat de participació.

La funció donarà inici a les 20 hores a amb un preu de 18 euros per entrada que es poden comprar online a través d’Entrápolis

Josep Maria Lari és il·lusionista des de fa gairebé 30 anys, i ha portat la seva vocació per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d’altres, actuant també a festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. Ha guanyat premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i va ser també finalista a català de l’any, reconeixements que avalen una carrera amb més de 2.500 funcions, “fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia“, tal i com ell mateix diu.

En l’actualitat el Mag Lari ha dirigit el programa Magic for Humans de Netflix i l’espectacle Nada es imposible del Mago Pop representat a Madrid, Barcelona i properament a Broadway.