El Mag Stigman actuarà dissabte a Gavà
El Mag Stigman actuarà dissabte a Gavà

El Mag Stigman presenta aquest dissabte, a Gavà, El Circ dels Impossibles, un espectacle que fusiona màgia i circ en una proposta dinàmica, plena de bon rotllo i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. La gran virtut de “El Circ dels Impossibles” és que Mag Stigman és genuí i presenta un espectacle molt personal, que transmet energia positiva, un espectacle sincer i optimista.

Sinopsi

“El Circ dels Impossibles”, té com a línia argumental, el circ de l’australià Harry Cameron, que a més de malabarista (com Stigman), també era il·lusionista (com Stigman)… Per tant, és un personatge idoni per ell. Ens explica, que va apassionar-se per la història del circ de Cameron, llegint la seva biografia.

L’espectacle proposa dosi de màgia, il·lusió i sobretot molt bon rotllo. Stigman intentarà que la màgia de la pista ressorgeixi com a anys enrere. Després del seu últim treball, Més que Màgia, l’espectacle en el qual l’il·lusionisme s’unia amb coreografies de dansa moderna, el Mag Stigman endinsa ara en el fabulós món de circ per  fer una festa escènica.

La majoria dels efectes màgics, que realitza el Mag Stigman en escena, són clàssics de la màgia (que actualment, no són molt vistos en els nostres escenaris). Efectes mostrats amb cuidada presentació, coreografies divertides i ben pensades. A “El Circ dels Impossibles”, els bitllets són somiats, les anelles de mag ballen, les boles brillants desafien la llei de la gravetat, els anells del públic viatgen, la il·lusió de la sort és màgica i els jocs malabars diverteixen i sorprenen.

Escolta aquí l’entrevista al Mag Stigman feta a Ràdio Gavà

La funció començarà a les 17.30 hores i el preu de l’entrada és de 7 euros.