El Maria Felip acomiada el curs amb un festival
Un dels moments del festival

L’Escola Municipal d’Educació Especial Maria Felip de Gavà celebra avui el final de curs amb un festival. La trentena de nois i noies del centre portaven mesos preparant diferents actuacions musicals que aquest matí han presentat a les famílies al pati. La directora del centre, Lupe Carreras, ha precisat que els fa “molta il·lusió poder reprendre aquesta activitatdesprés d’aquests dos anys durs de pandèmia i que “els nois i noies viuen aquest dia amb nervis, però amb molta alegria”.

El Maria Felip acomiada el curs amb un festival
Un dels moments del festival

L’alcaldessa de Gavà Emma Badia també ha assistit a aquest acte que ha qualificat de “molt entranyable” i ha destacat “la valuosa tasca que fan educadors i famílies, sobretot aquests darrers dos anys, ja que, si bé és cert que amb la crisi sanitària tota la comunitat docent ho ha passat malament, ells i elles, per la seva casuística i necessitats especials, han patit doblement”.

Badia ha assegurat que “l’èxit educatiu i la inclusió estan entre les prioritats de l’equip de govern, i això passa, entre d’altres coses per vetllar per un mantenim òptim dels equipaments escolars, també d’aquest, on durant l’estiu hi pintarem, adequarem una sala i en crearem una de nova que serà de relax”.

L’alcaldessa també ha aprofitat l’ocasió per demanar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat que recapaciti i deixi de prendre mesures de manera unilateral, sense parlar abans amb els centres”, en clara referència a la decisió de començar abans d’hora el proper curs. Segons Badia, “això no és pot decidir sense preguntar abans als centres, ni tenir present les necessitats, la qual cosa, en un primer moment, tot i que ara han rectificat, es va traduir en què en aquest centre es deixava la responsabilitat de l’alumnat, després de dinar, als monitors de menjador, quan requereixen de personal especialitzat”