El Masculí del CH Gavà torna a la competició
El Masculí del CH Gavà torna a la competició

Si no hi ha noves mesures restrictives anti-Covid-19 que ho impedeixin, el Sènior Masculí del Club d’Handbol Gavà tornarà a jugar un partit de lliga catalana aquest cap de setmana després que l’administració hagi autoritzat la represa de les dues màximes competicions de l’handbol català, la de categoria masculina i la femenina.

Val a dir però, que l’entrenador de l’equip gavanenc, Xavi Sánchez “Brus” no ho acaba de veure clar perquè entén que “donada l’evolució de la pandèmia hi ha una risc important de contagi” i tot i que entén que “darrere hi han situacions econòmiques difícils” assegura que no li cap gràcia haver-se de desplaçar i “tenir contactes fora del grup habitual”.

Recordem que la competició va quedar suspesa per la complicació de la situació sanitària després de disputar-se dos partits, tots ells jugats en el decurs del primer cap de setmana d’octubre, seguint el model de competició que va plantejar la Federació aquesta temporada, i que ara es reprèn. Segons precisa el míster el que es fa es “jugar dos partits cada cap de setmana amb el mateix equip, és a dir d’anada i tornada, i després durant 15 dies no hi ha encontres. Aquesta manera es pot advertir si hi ha hagut algun contagi i constatar que es pot o no tornar a pista dues setmanes després”.

Així, aquest dissabte, el CH Gavà es desplaçarà a Granollers i diumenge el Granollers vindrà al Jacme March.

Tot i que el conjunt local ha anat entrenant, el xoc s’afronta amb incertesa després de tan de temps en stand by. Xavi Sánchez diu que “ho intentarem fer el millor possible i divertir-nos”

 

PUBLICITAT