El nou Mercat de Las Marinas farà cagar el Tió

El nou Mercat de Las Marinas, situat al barri de Gavà Mar, organitza dues sessions perquè els petits pugin fer cagar el Tió aquestes festes. Serà els dissabte 12 i 19 de desembre, a la tarda. L’activitat, que segons la organització, està oberta a tothom, és gratuïta i sí requereix apuntar-se i es tindran en compte totes les mesures de seguretat anti-covid. Això sí, caldrà dur la mascareta posada en tot moment, es respectaran les distàncies, els grups seran només de tres persones com a màxim i caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans de participar.

Foto: Instagram de Ràdio Gavà

Aquest nou establiment, que funciona des del passat 19 d’octubre, al numero 31, de l’avinguda Europa ,també ha dedicat un dels espais a la venda de figuretes de betlem i a guarniments de Nadal similar a la que eu podríem trobar a la plaça de la Catedral de Barcelona. La parada la regenta Montse Moreno, la família de la qual s’hi dedica des del 1945. Justament és obra seva el pessebre que s’ha muntat en aquest mercat i que també es pot anar aveure.

Escolta les entrevistes senceres a Ràdio Gavà

Productes de proximitat

El nou Mercat de Las Marinas oferta verdura de Km0 del Parc Agrari del Baix Llobregat i estudia establir nous llaços de negoci i cooperació amb els sectors de la zona. De cara a l’estiu, preveuen muntar més activitats i comercialitzar nous productes de temporada, com gelats o sucs de fruita frescos.