El Pessebre a la plaça Major
L'Alcaldessa va visitar el pessebre dissabte al matí.

Aquest cap de setmana ha quedat muntat el tradicional Pessebre a la nostra ciutat, ornamentació obra de vivers Barri que enguany es pot veure a la plaça Major, enlloc de la plaça Tarradellas on, en aquesta ocasió, llueix un arbre de Nadal.

El naixement, que es podrà visitar fins el dia de Reis, ha esta decorat amb plantes, en la seva gran majoria, autòctones i pròpies de la zona de Betlem com l’olivera, els xiprers, o palmera datilera pròpia de les zones desèrtiques. També s’han emprat gramínies per decorar el portal així com plantes resistents a la sequera, com l’aloe vera amb l’afany d’aconseguir certa textura i color per acompanyar les figures. La base s’ha fet amb paques de palla i fulles d’eucaliptus escapades per sobre. Des del garden precisen que la totalitat de plantes emprades seran aprofitades.

L’alcaldessa Raquel Sánchez, qui dissabte al matí va visitar-lo, va convidar a tothom a “veure’l i a gaudir de les Festes a la nostra ciutat, passejant i admirant els guarniments, i comprant al começ local que és garantia de qualitat i bon servei”.