Mónica Parés, portaveu del PP

Aquest any s’ha caracteritzat per ser un any electoral, ja que, a més de celebrar les eleccions municipals que s’estipulen cada quatre anys, vam tenir unes eleccions generals el passat tòrrid mes de juliol.

Ambdues han deixat una imatge similar en resultats, però no tant en conseqüències a tot el país.

A la majoria de pobles i ciutats d’Espanya el Partit Popular va guanyar les eleccions municipals i tenen alcaldes i alcaldesses populars.

A les eleccions generals, el Partit Popular va ser el més votat, amb vuit milions de vots, amb un PSOE amb un dels pitjors resultats electorals de la història, però que emprant la majoria aritmètica ha investit Pedro Sánchez com a president del govern.

Però aquesta majoria l’aconsegueix gràcies a independentistes i a Bildu amb unes cessions que no busquen l’interès general sinó mantenir-se en el poder a canvi del que sigui.

I en aquest “el que sigui” destaca la llei d’amnistia que el Partit Socialista ha registrat al Congrés dels Diputats per ser aprovada com la pitjor cessió als independentistes, una claudicació i submissió de l’Estat als seus desitjos.

El pitjor no és la demanda de Puigdemont, sinó que el president de tots els espanyols, sense cap obligació de fer-ho, hagi interposat el desig dels independentistes a la seva promesa de guardar lleialtat a la Constitució i, per tant, defensa de la llei i d’igualtat entre els espanyols.

Davant l’atac del mateix govern d’Espanya al país i a la seva Carta Magna, la Constitució, des del Partit Popular de Gavà ens sentim més forts que mai per defensar-la en aquest article, en totes les nostres propostes, converses, places i terrasses de la ciutat per evitar un deteriorament de la nostra convivència.

Bon Nadal, Feliz Navidad!