El PP a favor de les famílies
Mónica Parés va gaudir del Festival de Titelles.

L’alcaldable del partit popular a Gavà, Mónica Parés, ha exposat algunes de les seves propostes del programa electoral en favor de les famílies. Parés aposta per “crear una regidoria de la família a través de la qual es puguin coordinar totes les activitats, com ara el Festival Internacional de Titelles que, justament s’ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat”. Parés precisa que “també s’ocuparia de promoure el turisme familiar posant en valor els nostres atractius culturals i dinamitzant econòmicament el municipi creant packs d’estada de cap d’estada que inclourien hotels i restauració”.

La candidata popular també considera que “s’ha d’apostar per la creació i arribada d’empreses familiarment responsables, les que vetllin per la conciliació i per la dona”. En aquest sentit, ha manifestat que “farem polítiques on les dones se sentit, en tot moment, representades independentment de quina sigui la seva ideologia” i ha assegurat que “per a nosaltres tots els models de família són igualment importants”.

Mónica Parés també ha aprofitat la campanya promès que impulsaran accions per tal de “potenciar les relacions intergeneracionals entre joves i gent gran habilitant espais de trobada en els casals per fer possible l’intercanvi d’experiències”.