El PP amb el civisme
El PP ha muntat la carpa a la plaça de la Pagesia

El Partit Popular de Gavà ha dedicat la jornada de campanya a exposar algunes de les seves propostes en matèria de neteja i civisme a la ciutat. La candidata, Mónica Parés, assegura que “aquest és un assumpte prioritari i que afrontarem amb propostes efectives i concretes” i ha assenyalat que “les campanyes “buenistes” amb grans cartells i missatges ja s’ha demostrat que no aconsegueixen res”.

Per a Parés “civisme i educació cal que vagin a la mà” i “el pocs que embruten i fan malbé l’espai públic han de ser sancionats segons les ordenances vigents i fins i tot anar més enllà de la multa econòmica”, per aquesta raó, proposa que “per prendre consciència se’ls limiti l’entrada als equipaments municipals”.

Mónica Parés manifesta que “cal optimitzar la inversió feta amb els nous vehicles i, sobretot, amb els contenidors”, dels quals assegura “cal revisar la seva ubicació i el seu funcionament, ja que segons hem constat alguns col·lectius com la gent gran o els discapacitats tenen dificultats per obrir-los”. El PP afegeix que “cal vetllar per la neteja òptima, no només al nucli urbà, sinó també als espai de muntanya i a la platja”