El PP valora les dues setmanes de confinament
Mónica Parés.

El PP de Gavà ha emès un comunicat a la premsa aquest dilluns valorant “l’esforç de les famílies durant el confinament”. La regidora de la formació a nivell local, Mónica Parés, també ha volgut tenir “un record per a les víctimes del COVID-19 de la ciutat” i “animar als afectats, tot esperant una ràpida recuperació i que les dades comencin a despuntar”.

Parés explica que “segons les dades publicades som dels municipis més afectats de la comarca i cal actuar amb els nostres mitjans o amb externs, com la UME, com vàrem demanar ja fa una setmana i està resultant eficaç allà on va”.

Tanmateix els populars manifesten “el recolzament a les mesures que està duent a terme el Govern Municipal” ja que al seu entendre “estem davant d’una crisi on la unitat esdevé fonamental”.

Mónica Parés fa esment especial “a les famílies que segueixen el confinament amb nens i joves” als quals considera “els altres herois d’aquest dies”, raó per la qual qualifica d’ “importants els gestos que la Policia Municipal i entitats de la ciutat estan tenint amb alguns d’ells, malgrat que ja van saturats en la seva tasca ordinària”.

El PP de Gavà també fa una crida a la responsabilitat i solidaritat de la gent gran assegurant que “aquesta crisi ens ataca a tots, però especialment a ells i han de ser els primers que es quedin a casa”.

Així mateix, davant el neguit de les famílies i autònoms, Parés declara que “si els ingressos i els sous es paralitzen, l’Ajuntament també ha de demorar el cobrament d’impostos.”

Finalment, la portaveu del PP a Gavà recorda que “tot plegat s’ha traslladat al Govern Municipal perquè, això ho haurem de superar entre tots i totes. Hem d’aportar el nostre gra de sorra des de la nostra responsabilitat, la solidaritat i el compromís amb la ciutat”.