El PP demana adequar serveis a les necessitats per pandèmia
Mónica Parés, portaveu del PP a Gavà.

El Partit Popular de Gavà ha detallat les propostes que presentaran al Ple Municipal d’aquest dijous. Es tracta de 2 precs i 3 preguntes.

Precs

Els populars demanaran que es tingui “una especial cura i adaptació de la zona infantil a Gavà Mar perquè sigui segura contra el Covid-19”. Segons la portaveu del grup municipal a nivell local, Mónica Parés, “si be és cert que els serveis municipals netegen i desinfecten els parcs a diari, fent un gran esforç que cal valorar el que hi ha a l’avinguda del Mar, per el seu particular entorn de vegetació, requereix d’un tractament propi

Un segon assumpte fa referència a les instal·lacions esportives de Can Torelló, que han pogut tornar a l’activitat, però limitant l’accés a jugadors i entrenadors. Parés, si bé comprèn que “cal limitar l’entrada per evitar aglomeracions causants de possibles contagis, precisa que “caldria revisar-ho i deixar entrar, amb aforament limitat, a les famílies ja que, hores d’ara, veuen des de fora els entrenaments i ocupen un tram de l’avinguda de Bertran i Güell obstaculitzant als vianants i ciclistes que van i venen de la platja”.

Preguntes

En aquest apartat, el PP mostrarà la seva preocupació pel fenomen ocupa. Mónica Parés preguntarà “quants habitatges ocupats hi ha a Gavà, si hi ha hagut un increment en els darrers mesos, les mesures municipals aplicades i si creuen que aquestes situacions són font de problemes de d’incivisme i delinqüència”.

Els populars també parlaran d’aquest atípic inici de curs escolar que asseguren “ha requerit i requerirà d’un gran esforç de per part de docents i famílies per aplicar els protocols per evitar contagis. Segons Mónica Parés, “les mesures requereixen d’inversió i, per aquesta raó, preguntarà al govern municipal si “atorgaran subvencions perquè les escoles puguin adquirir mascaretes durant aquests mesos”.

Finalment, Parés vol saber “com s’està reactivant la ciutat recordant que “ja ho van fent equipaments esportius, culturals i educatius però “hi ha sectors, com les associacions de veïns que, tot i voler , no poden perquè cal que l’Ajuntament els faci arribar un protocol a seguir. Parés preguntarà “quan es farà destacant que “resulta important, ja que aquestes entitats tenen un paper clau en la dinamització de carrers i barris”.