El PP demana al govern local que conservi les dunes de la platja
Mónica Parés

El Partit Popular ha donat a conèixer les 5 preguntes que formularan al Ple de l’Ajuntament de Gavà que se celebrarà el proper dia 28 de juny, a les 18.30 hores

Les qüestions

La portaveu dels populars a la ciutat, Mónica Parés, es mostra “preocupada per l’actual des protecció de les dunes de la platja”, tot explicant que “degut a la pèrdua de sorra en molts del trams, a causa dels darrers temporals, els banyistes que no troben lloc posen la tovallola i el para-sol en aquests espais i això fa que quedin afectats. Volem saber perquè l’equip de govern no actua fent els pertinents avisos per megafonia i s’ocupa de fer el bon manteniment d’aquest valor addicional del nostre litoral”.

Parés també preguntarà sobre “el funcionament del whatsApp de PRESEC”, que la gent pot utilitzar per enviar avisos de desperfectes a la ciutat. Els populars volen conèixer “els detalls de com, i quan s’actua, si es fa el seguiment de la incidència i si es dóna resposta a la persona que ha fet arribar la queixa”

Una altra queixa fa referència “l’acusada contaminació acústica que es pateix en molts carrers de la ciutat a causa del pas de cotxes i motos de gran cilindrada”. Parés precisa que “si bé, durant l’hivern, amb les finestres tancades, això no era tan molest, ara, amb la calor, la gent ho pateix més, per això volem saber si el govern local ha fet alguna mena de campanya per conscienciar i perseguir la conductors incívics”.

Un altre dels assumptes fa referència a la propera constitució del Consell Municipal de l’Esport, un ens que els populars recolzen i que entenen que “entre els temes cabdals a tractar seria el disseny d’un pla d’equipaments per concretar que hi ha quin, és el seu estat i saber quines són les mancances, necessitats i demandes de la gent amb l’objectiu d’actuar per donar-hi una resposta concreta, un termini d’execució i un pressupost assignat”.