El PP demana que es millorari la mobilitat del carrer de la Mercè
Mónica Parés

El Partit Popular de Gavà ha anunciat que presentarà 5 iniciatives al Ple ordinari d’aquest dijous, 26 d’octubre, relacionades amb l’espai públic i amb millores esportives.

En matèria de mobilitat, la portaveu de la formació a nivell local, Mónica Parés, ha explicat que “la configuració de circulació que regeix el carrer de la Mercè arran de la reforma de la C-245 és confusa i poc racional perquè un carrer tan curt té  tres trams amb diferent sentit de circulació la qial cosa crea confusió i ja hi ha hagut alguns ensurts entre conductors i vianants. Volem que es faci un estudi per cercar la solució més segura i entenedora per a tothom”.

Un altre assumpte que Parés exposarà serà “la modificació d’ubicació d’alguns contenidors de brossa atès que quan es van col·locar els nous, al 2018, ja es va dir que s’anirien canviant de lloc perquè les molèsties per soroll i pudors no afectessin sempre els mateixos veïns. Ara veiem que no s’ha fet i demanem que s’elabori un estudi per reubicar-los seguint tots els criteris d’accessibilitat i seguretat per evitar problemes”.

Un altra petició dels populars és que “es creï una zona de càrrega i descàrrega a l’avinguda del Mar, on recentment s’ha obert una farmàcia”. Segons Parés “aquest espai és necessari, no només per donar servei al qui van a aquest establiment, sinó pels transportistes que porten material a altres negocis de la zona”.

En matèria esportiva, el PP presentarà 2 precs, “d’una banda que es senyalitzin les línies del terreny de joc al pavelló Jacme March, ja que fins i tot els àrbitres s’han queixat” i “tenir en compte que la instal·lació presenta altres deficiències com la mala sonorització o l’estat dels vestuaris”. D’altra banda, “la formació demana a l’equip de govern una solució urgent per a les famílies amb infants amb discapacitat que aquest mes d’octubre no han pogut començar els cursos de natació perquè no es disposa de monitors qualificats”.