El PP demana que es millori la neteja de la ciutat
Mónica Parés

El Partit Popular de Gavà ha presentat a la premsa local les diferents propostes que presentarà la Ple Municipal d’aquest juliol.

5 preguntes

El PP anuncia que, en el decurs de la sessió ordinària del ple d’aquest dijous, la darrera abans de les vacances, traslladarà a l’equip de govern, “la necessitat de millorar la neteja en diferents espais de la ciutat”. Segons explica la portaveu del grup municipal, Mónica Parés, “ens han arribat moltes queixes per la brutícia a la via pública, així com dels para-sols de molts bars de la Rambla, que presenten un aspecte degradat per culpa dels arbres o del coloms, els quals també molesten a les taules i las clients. Volem saber com controla aquests problema el govern municipal”.

Parés exposarà també “la necessitat de millorar la neteja a la Riera de Sant Llorenç on, durant aquesta època de l’any, els arbres deixen caure moltes flors i insistirà en una petició que ja van fer fa temps i no ha tingut resposta. Es tracta de col·locar bancs a les portes de la llar d’infants Rosaura Terradas. Segons la portaveu dels populars, “en cas que no se’n puguin posar de nous proposem que alguns, ja ubicats en altres punts on potser no fan tanta falta, es posin aquí perquè els avis i àvies puguin seure mentre esperen els infants a la sortida del centre”.

Un altre espai on els populars demanen millores és “a l’avinguda del Mar, on les fonts estan malmeses i rovellades, i en punts com, davant de can Torelló, hi ha un tauló que durant aquests dies veurà molta gent i donarà mala imatge de la ciutat ja que s’hi disputen partits dels europeus de softball”.

Un altre assumpte que preocupa a Parés fa referència a “la mobilitat, i en concret als diferents nyaps que s’estant fent durant l’obra de reforma de la C-245 i que després ha de resoldre l’Ajuntament. El darrer que hem detectat i sobre el qual volem que el govern local es pronunciï és la construcció del carril bici dins la rotonda ovalada, el qual considerem un gran perill per a ciclistes i conductors”.

Finalment, el PP vol saber “les mesures concretes que el govern local ha posat en marxa aquests dies per combatre l’episodi de calor, com l’obertura de refugis climàtics i els sortidors de la Torre Lluc, i d’altres que potser haurien d’haver-se millorat i ampliat com el remullat de carrers”.