El PP explica les propostes que presentaran al Ple

El Partit Popular de Gavà ha avançat els temes que presentaran al Ple d’aquest dijous. La seva portaveu, Mónica Parés, s’ha referit, en primer lloc, a les activitats organitzades a la ciutat amb motiu del 8 de març i, després d’expressar “el desacord amb el to del manifest de l’acte institucional”, es felicitat perquè en aquesta sessió “el text serà modificat per tal que tots ens hi sentim més còmodes”. Parés ha assegurat que defensa “la igualtat entre homes i dones” per això demanarà que “es redacti un nou Pla d’Igualtat, ja que l’encara vigent és caduc, per tal que treballi, dia a dia, per donar resposta a les reivindicacions de les dones de la ciutat i que vagin des de la conciliació fins a incentius per a les empreses que siguin familiarment responsables”.

Una altra proposta dels populars rau, segons Parés, “de la petició dels paradistes del Mercat del Centre per tal que el Mercat de Pagès dels dimarts, a la Torre Lluc, es traslladi a la plaça Major en cap de setmana. Considerem que tindria més clientela, sobretot després de constatar l’èxit dels espais de venda de verdures habilitats durant el II Tast de Calçots”.

Amb l’arribada imminent del bon temps, el PP farà dues peticions més. D’una banda, que “es netegin les pintades que hi ha llarg de l’avinguda del Mar, donat que, en breu, l’afluència de gent que hi passejarà serà més gran”, i d’altra banda que “es tracti ja la proliferació de paneroles”. Mónica Parés recorda que “aquest problema és recurrent” i que, “de la mateixa manera que, en aquesta sessió, s’aprovarà la signatura del conveni anual amb el Consell Comarcal per controlar el mosquit tigre, també s’actuï contra aquesta altra plaga”.

Finalment, el PP també vol que “el govern exigeixi el certificat de penals als treballadors i treballadores de les nostres biblioteques per tal que l’alumnat que ho desitgi pugui acudir-hi per fer el seu seguiment educatiu”.