El PP exposarà 5 temes al Ple juny
Mónica Parés

El PP de Gavà presentarà un parell de precs i tres preguntes en el ple municipal d’aquest dijous. El primer d’ells serà el de demanar que “el personal que vetlla per la vigilància i seguretat de la nostra platja vagi uniformat de manera adequada, atenen que treballen al litoral, amb altes temperatures i moltes vagades havent de caminar per la sorra”.

Un altre assumpte que exposarà serà la neteja dels contenidors. La portaveu del grup Mónica Parés, tot i posar en valor “la tasca que durant els darrers mesos ha realitzat el personal de Presec en la neteja de la ciutat”, precisa que “amb l’arribada de les altes temperatures s’incrementen els olors als contenidors, sobretot durant els caps de setmana quan aquest s’omplen i s’acaben deixant bosses d’escombraries al seu entorn”, raó per la qual demana que “s’incrementi el servei de recollida d’escombraries els caps de setmana”.

Preguntes

En l’apartat de preguntes el PP vol saber si “el Govern Municipal crearà la Botiga Solidària que va prometre”, en entendre que “cal i caldrà donar resposta a les moltes persones que patiran la crisi social i econòmica derivada de la Covid-19”, “especialment des dels ajuntaments com administració més propera al ciutadà”

Un altre assumpte va en relació amb les accions que ha calgut activar arran de la pandèmia. Els populars consideren que, per l’emergència del moment, “potser s’ha pogut pecar de rapidesa o improvització”. Parés precisa queel que està clar és que com a ciutat ens haurem de seguir adaptant a les nova situació i sobretot, fent campanyes de conscienciació” i vol saber “com valora l’equip de govern el compliment de les mesures imposades a la via pública com la de circular per la dreta o passejar per carrers tallats a vehicles que tinguin com a objectiu mantenir la distància social” i “el grau de compliment per part de la ciutadania”

Finalment el PP vol saber detalls organitzatius de l’acte d’homenatge a les víctimes del Covid19 de la ciutat el proper 29 de juny i que l’Ajuntament va anunciar a les seves xarxes tot fent una crida a contactar. Concretament preguntaran “quantes famílies o coneguts de víctimes han contactat” i si consideren que “el mitjà emprat ha estat el més idoni per arribar a tots els afectats”.