El PP i el 8 de març de 2019
Mónica Parés.

La portaveu del Partit Popular de Gavà, Mónica Parés, va assistir divendres a la lectura del manifest institucional amb motiu del 8 de Març, un acte celebrat a la plaça Major i del qual destacava el fet que “s’hagi parlat d’igualtat real i efectiva entre homes i dones quan des del PP fa temps que ho defensem” i ha recordat que precisament “vam ser nosaltres al govern els primers en fer i aplicar una llei de conciliació”.

Mónica Parés ha explicat que, “si bé nosaltres no hem volgut suma-nos ni a la vaga, ni a la manifestació unitària, sí que vam participar a l’acte institucional de dijous a l’Ajuntament per homenatjar les dones amb feines tradicionalment desenvolupades per homes”, i ha afegit que “reconeixem les desigualtats existents” i “creiem que cal combatre-les treballant plegats, també amb la implicació dels homes”. La líder dels populars a Gavà diu que “una de les solucions és crear ocupació perquè les dones puguin treballar i ser independents econòmicament evitant així situacions de violència masclista en el casos d’aquelles que es troben sotmeses perquè no tenen capacitat econòmica per viure soles”. En aquest sentit, Parés entén que “el PP és qui fa les millors polítiques” precisant que “vam deixar 8 milions de persones ocupades i en els darrers 8 mesos s’ha incrementat l’atur femení”.

La líder dels populars a Gavà diu que “una de les solucions és crear ocupació perquè les dones puguin treballar i ser independents econòmicament evitant així situacions de violència masclista en el casos d’aquelles que es trobem sotmeses perquè no tenen capacitat econòmica per viure soles”. En aquest sentit, Parés entén que “el PP és qui fa les millors polítiques” precisant que “vam deixar 8 milions de persones ocupades i en els darrers 8 mesos s’ha incrementat l’atur femení”.