El PP preguntarà al Ple sobre el futur del Juan Salamero
Mónica Parés

El Partit Popular de Gavà ha explicat, avui en roda de premsa, les cinc iniciatives que presentaran al ple ordinari de gener que se celebrarà aquest dijous, 25 de gener, i on entre d’altres exposaran la inquietud pel futur de l’escola Juan Salamero, més enllà de l’anunci de continuïtat del centre el proper curs. Segons la portaveu de la formació, Mónica Parés, “cal anar més enllà, per això volem saber què ha negociat el govern municipal amb Educació, sobretot tenint en compte que, tant l’any passat com aquest, el PSC ha pactat els pressupostos amb la Generalitat”.

En matèria de mobilitat, els populars exposaran tres qüestions. Així volen saber “les raons pel les quals el radar mòbil que abans itinerava pel nucli urbà ja no opera quan caldria que ho fes perquè en molts punts els vehicles sovint superen els màxims de velocitat establerts”. També demanaran que “es rebaixin les voreres d’aquells passos de vianants que encara no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda” i reiteraran la petició de “fer un manteniment correcte i el repintat dels camins escolars segurs”.

Finalment, Parés, preguntarà “les raons per les quals l’Ajuntament va decidir suprimir part del recorregut de la cavalcada de Reis d’aquest any per la pluja quan la resta de poblacions del voltant van mantenir l’itinerari previst tot i patir també les inclemències del temps