El PP presenta 5 preguntes al Ple de gener
Mónica Parés, portaveu del PP a Gavà

La portaveu del Partit Popular de Gavà, Mónica Parés, ha avançat els assumptes que presentarà en el proper Ple Municipal que tindrà lloc aquest dijous, 26 de gener. La formació presentarà 5 preguntes.

Les preguntes

El Partit Popular preguntarà a l’equip govern “quin és el nombre total de places d’estacionament perdudes durant el mandat”. La seva portaveu, Mónica Parés, recorda que “l’obra de la C-245 ha suposat la supressió de diversos espais d’aparcament”, així com “la instal·lació de contenidors en diversos indrets del municipi”. També mostra preocupació “pel nombre important que desapareixeran al sector nord de la ciutat, quan es materialitzi el projecte de reforma de l’avinguda Eramprunyà i de la plaça Catalunya que, ara fa pocs dies, l’alcaldessa va presentar als veïns”.

Una altra qüestió que preocupa als populars són “els espais d’estudi pels joves”. Segons Parés, “les aules d’estudi nocturn, ara obertes, haurien de funcionar de manera continuada, i caldria habilitar més punts descentralitzats, sobretot si tenim present que ara està tancada per obres la biblioteca Marian Colomé”.

En matèria de seguretat viària, Parés exposarà “les queixes d’un grup de veïns preocupats perquè molts cotxes no respecten el pas de vianants a la cruïlla entre l’avinguda de Joan Carles I i el carrer Sant Pere”, per això vol saber si “l’equip de govern n’està al cas i si prendrà mesures per reduir la velocitat en aquest punt, ja sigui amb l’elevació d’asfalt o amb un semàfor”.

El PP també vol saber “on i quants han estat els punts habilitats per deixar els arbres de nadal naturals”, perquè segons creu “no n’hem vist cap” i “caldria actuar per conscienciar i facilitar la recollida d’aquest material”.

Una darrera qüestió fa referència als murs lliures, un espais d’expressió artística repartits per la ciutat que entén que “ben bé, com fan altres ciutats catalanes, podrien participar en el concurs internacional Streets Art Citiesi per això pregunta “els motius pels quals no es fa”.