El PP presenta les seves propostes al Ple

El Partit Popular de Gavà ha explicat a la premsa local les propostes que presentaran al Ple d’aquest mes de febrer que se celebrarà dijous.

D’una banda, hi ha previstos 3 precs. Un fa referència al manteniment i neteja de la via pública. Segons la portaveu del populars a la nostra ciutat, Mónica Parés, “tot i que el govern municipal assegura que hi inverteix bona part del pressupost, la brutícia, causada sobretot pel poc civisme dels propietaris de gossos, és evident. És per això, que demanem que, més enllà de les campanyes de conscienciació, es tiri endavant una campanya de sanció”.

Un segon prec reclama, novament, que aprofitant que s’acosta l’11 de març, Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, “la ciutat hi dediqui una espai”, mentre que el tercer se centra en les concentracions dels dimarts contra la violència masclista. Parés, tot i reconèixer que “és un gest simbòlic pioner” demana que “es replantegi” perquè “hi va poca gent, ja sigui fent més difusió entre les entitats i, especialment, en els centres eductius ja que, al cap i a la fi, els infants d’avui són els futurs ciutadans que han de superar aquesta xacra”

El PP també presentarà dues preguntes. Una relacionada amb el Pla de Nova Ciutadania, vigent dels de 2016, amb objectius i accions per treballar per la integració de les persones immigrades. Parés vol conèixer dades del mateix i, sobretot, si “és previst modificar-lo per adaptar-lo a la nova realitat i a les noves necessitats de la nostra ciutat.”

La segona pregunta fa referència “al parer que té el govern local sobre les millores promeses per Fomento a la xarxa ferroviària catalana i, en particular, a l’estació de Renfe de Gavà i als habitatges que hi formen part”.

Finalment, Mónica Parés ha anunciat que, en aquesta ocasió també presentaran una declaració política demanant que “l’Ajuntament doni suport a la demanda d’equiparar els salaris de tots els servidors de l’odre públic”, en entendre que “és una reclamació històrica i ara es pot fer donada la situació de tímida recuperació econòmica”.