El PP recorda les víctimes del terrorisme
Els populars van fer una ofrena floral als peu de l'olivera

El grup municipal del Partit Popular de Gavà ha celebrat aquest dimecres, coincidint amb 11M, Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, un acte d’homenatge a totes elles. A l’igual que altres anys, diferents integrants de la formació s’han trobat al Parc del Mil·lenni per fer una ofrena floral als peus de l’Olivera de la Pau. Aquest espai, segons recorda la portaveu dels populars a la nostra ciutat, Mónica Parés, “es va crear justament per petició expressa del nostre grup i també fa saber que un altre reclam era que “el govern local dediqués algun dels carrers del nou barri de can Ribes, que està batejant amb noms de dona, a les agustines missioneres beatificades, Esther Paniagua i Caridad Álvarez”, una petició que “sí ha respost el Bisbat de Sant Feliu dedicant-los el jardí del costat de la parròquia de Sant Pere, la qual cosa agraïm”.

Parés lamenta que “aquest any, l’Ajuntament no hagi convocat el minut de silenci en memòria de les víctimes del terrorisme”, assenyalant que “no ho entem i, per això ho preguntarem en el proper Ple” precisant que “no poden argumentar que ha estat per l’emergència sanitària perquè fa 15 dies no ho tenien en agenda”.

Parés lamenta que “siguem l’únic partit que recorda les víctimes d’aquesta xacra que durant anys ens va colpejar i de la qual aquest 2020 es compleixen 25 anys de l’assassinat de Gregorio Ordónez” i que “la memòria històrica del socialistes sigui selectiva”. Els populars diuen que seguiran defensant “la democràcia, la llibertat i la vida