monica-pares-valoracio-nou-govern

Partit Popular (PP) de Gavà ha valorat positivament la formació del nou govern espanyol liderat per Mariano Rajoy. La portaveu gavanenca del PP, Mónica Parés, ha assegurat que la seva formació “celebra que ja tenim un nou govern a Espanya i que és un govern popular, és el que demanava el país, el que demanava la ciutadania, i també és el que el que ens demanaven les administracions internacionals perquè s’han de prendre decisions importants pel nostre país i pel nostre futur”.

La portaveu popular ha recordat tanmateix que aquest nou govern del Partit Popular “ha estat possible gràcies a l’abstenció que el passat dissabte van adoptar partits com el PSOE, i per tant nosaltres volem agrair aquesta responsabilitat d’estat que van tenir”.

Respecte als noms del nou govern que es van fer públics ahir a la tarda, Parés ha volgut “agrair el que han fet els ministres sortints en els darrers cinc anys ja que han contribuït a la recuperació econòmica del nostre país i també a que el Partit Popular tornés a guanyar les eleccions els passat mes de juny”. Entre aquests ministres que se’n van, Parés n’ha destacat un: “Jorge Fernández Díaz, que era el nostre representant català, un bon ministre d’Interior malgrat que alguns en l’últim moment van voler tacar la seva imatge i el seu nom”.

La portaveu popular ha valorat positivament tots els ministres del nou govern, tant els que repeteixen com els que entren per primera vegada. Entre aquests darrers, Parés ha destacat “la nova representació catalana en el Consell de Ministres, que a més és una dona, la nova ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la Dolors Montserrat”. Segons explica Parés, Montserrat “és la viva imatge de la proximitat a la ciutadania, el que hem pogut comprovar aquí a Gavà on ha vingut cada vegada que la hem convidat”.