El PP vol que l'Ajuntament demani ajuda a la UME
Mónica Parés, portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Gavà

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament Mónica Parés ha recordat avui al govern municipal que “pot demanar ajut a la Unitat Militat d’Emergència”. Segons ha explicat Parés “des del primer moment de la crisi provocada per l’epidèmia del COVID-19, el Partit Popular de Gavà ha estat amatent a les decisions del Govern Municipal. Tots tenim clar que hem de garantir la salut de la ciutadania, els serveis socials, la neteja i la seguretat”.

 Mònica Parés ha fet un reconeixement  “a tots els que en aquests dies treballen exposats al risc i demanen que la seva protecció amb material adequat sigui la prioritat del Govern”.
 
La portaveu popular ha proposat que l’Ajuntament de Gavà “demani ajut als que sempre estaran al nostre costat: la Unitat Militar d’Emergència (UME), com ja ho estan fent altres ajuntaments de l’Àrea Metropolitana i demanem també al Govern Municipal que sol.liciti a la Delegació del Govern el suport de l’exèrcit per tasques com la desinfecció fins el trasllat de sanitaris de Gavà”.
Mónica Parés ha manifestat que “l’Hospital de Viladecans, al que tantes vegades ens hem unit en les seves reivindicacions, hauria de ser una prioritat de la UME” i ha recordat que la UME ja ha treballat “a Barcelona per a construir un alberg i altres ciutats con Sabadell, Badalona, L’Hospitalet, Badia del Vallès”.
 
La portaveu popular ha conclòs que “la unitat i la solidaritat son fonamentals en aquests moments com ho seran per recuperant-se després con a societat, i Gavà ha de ser un exemple en aquest valors sense escatimar mitjans ni ajudes dels que estan a Catalunya per servir com ho ha fet sempre”.