El PP vol saber quan i on es farà l’espai dedicat a les víctimes de la Covid
Mónica Parés

El Partit Popular de Gavà presentarà diverses preguntes al Ple Municipal d’aquest mes de maig en relació a diferents millores per a la ciutat.

Les preguntes

La portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha avançat que un dels temes que “ens preocupa és el mal estat que presenten alguns camins escolars” i explica que “ja que el govern local sovint es vanagloria de les obres de millora que fa als centres escolars a l’estiu, tot i precisar que no els pertoca, en aquest altre assumpte sí en tenen la competència, per això volem saber si aprofitant les vacances es faran els arranjaments pertinents, o es crearan nous camins, perquè estiguin enllestits abans de l’inici del proper curs”.

Un altre tema que segons Parés cal millorar, és “l’oferta del Casal Municipal d’Estiu”, perquè, al seu entendre, “només funciona als matins, un horari que preguntem si s’ampliarà, amb servei de menjador i activitats a la tarda, per tal d’ajudar a les famílies a conciliar la vida laboral

Mónica Parés també creu que “cal actuar a la platja, ja que pateix desperfectes arran dels darrers temporals assegurant que “aquest cap de setmana es podia veure els infants jugant amb els tubs que han quedat al descobert, i amb les dunes que es desprenen. Demanem que es reclami a l’AMB que actuï per tal que Gavà tingui la platja de qualitat i categoria que mereix.

En relació amb la platja, el PP també critica que “davant l’increment de banyistes, els lavabos públics instal·lats estan bruts”, per això pregunta “si s’ha reclamat a l’empresa que se n’ocupa si es farà una neteja més freqüent d’aquests serveis

Un altre dels assumptes serà “l’ocupació il·legal de pisos”. Els populars faran constar “l’escrit adreçat a la Generalitat per part de diferents alcaldes metropolitans per demanar més recursos i acció policial per combatre aquestes situacions, un problema que a Gavà també patim. Volem saber doncs, si la nostra ciutat s’adherirà a aquestes reclamacions”.

Finalment, Mónica Parés ha recordat que “ja fa dos anys que es va fer lhomenatge a les víctimes de la Covid on es va prometre que es destinaria un espai de la ciutat al seu record. Volem saber on i quan en podrem disposar”.