El PP vota contra la pujada de taxes i impostos
Mónica Parés

El Partit Popular ha expressat la seva disconformitat amb l’increment de les d’ordenances fiscals per al 2024 proposada pel govern local i aprovada de forma inicial en el Ple extraordinari celebrat aquest dimecres a la tarda a Gavà.

La portaveu de la formació a nivell local, Mónica Parés, ha assegurat que “hem votat en contra de la quasi totalitat d’ordenances a debat en aquest Ple, i això que només s’han tractat aquelles que entraran en vigor al gener i ja ens han advertit que es poden ampliar el nombre d’impostos i taxes que experimentin augments en els propers mesos. Nosaltres ens oposem a aquesta manera de fer. De fet, pensem que només baixant impostos es pot crear riquesa a la ciutat”.

Parés referma sobretot “l’oposició a la pujada de l’IBI, que és l’impost més impopular, la taxa d’escombraries i la del cementiri, on ja sembla que és més car morir-se que viure. També rebutgem l’increment del 30% de la taxa d’ocupació de la via pública perquè la restauració gavanenca ja està patint prou amb l’escalda de preus, ja sigui en la cistella de la compra o en els subministraments i ara veuran com el govern municipal els amplia els costos. Creiem que l’Ajuntament, que és l’administració més propera a la ciutadania i coneixedora de les necessitats de la gent, hauria d’empatitzar amb les famílies ja que aquesta mesura afectarà totes les butxaques”.