PP-110915

PP-110915Parés amb militans del PPC, a la seu, preparant la campanya.

El PPC demana el vot “als qui se senten catalans i espanyols”

Mónica Parés assegura que “ja n’hi ha prou de polítics que governin d’esquenes a la gent com ha fet el govern de la Generalitat fins ara”

El PPC, liderat per Xavier García Albiol, centra la seva campanya autonòmica sota el lema: plantem cara, una afirmació que segons ha explicat la portaveu del PPC a Gavà, Mònica Parés, “va clarament dirigit al govern de la Generalitat que, en aquests darrers anys no ha impulsat polítiques per lluitar contra la crisi, ni per crear ocupació ni tampoc ha donat llibertat a les famílies per escollir l’educació dels seus fills. Per contra, s’ha dedicat a seguir pujant impostos i a fer més retallades en sanitat”.

 

Parés assegura que “s’ha governat d’esquenes a la gent, sense tenir en compte les seves necessitats” i per això “diem que n’hi ha prou, que la broma s’ha acabat. Volem polítics que aportin solucions i no problemes” i que “enlloc de crear més conflictes en el si de la societat catalana compleixin les lleis i ens uneixin”.

 

Parés demana el vot “dels qui se senten catalans però també espanyols, dels moderats de convergència i, en especial, dels orfes del PSC” i ha demanat als votants desencantats del PP que “tornin a confiar en nosaltres”. Finalment, després de recordar que “tot i que per a nosaltres aquestes no són unes eleccions plebiscitàries, sí que són molt importants perquè ens juguem seguir essent catalans, espanyols i europeus, o bé entrar en una espiral de dubtes econòmics, territorials i jurídics que no beneficiarien a ningú”.