PPC-170915

PPC-170915García i Parés durant la seva trobada amb Adisga.

Esperanza García: “Cal acabar amb el desgovern de Mas”

La nº 4 de la llista del PPC, Esperanza García, acompanyada pels regidors Mónica Parés i Josep Llobet, s’ha interessat per la tasca i les necessitats d’Adisga

La candidata numero 4 de la llista del PPC en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, Esperanza García, ha estat fent campanya, aquest dimecres, a Gavà. García acompanyada dels regidors de la formació a nivell local,Mónica Parés i Josep Llobet, s’ha reunit amb els integrants d’Adisga per escoltar les seves necessitats. García ha lloat la seva tasca que assegura “fan sense comptar amb el suport de la Generalitat” i ha criticat la gestió de Mas que, “durant 5 anys ha encapçalat dos desgoverns on, enlloc de prioritzar la gestió dels serveis públics, l’educació, la sanitat o la creació d’ocupació, s’ha preocupat, només, de mantenir el seu lloc, per això ara va de 4 a la llista del Junts pel Sí”.

 

García afirma que “a Mas no està interessat en què la gent de l’àrea metropolitana vagi a votar el dia 27. Nosaltres sí que volem mobilitzar la gent per decidir un futur amb Espanya i amb Europa, perquè les conseqüències de la independència, per molt que ens vulguin vendre una història de color de rosa, seran molt greus”.


La regidora popular a Gavà, Mónica Parés, assegura que “prioritzem les polítiques socials i, en especial les destinades a persones especials, per tal d’assolir la igualtat real”, i recorda que “durant anys, hem treballat amb Adisga reclamant, per exemple, pisos tutelats, però la Generalitat sempre fa oïdes sordes”.

 

Parés afirma que “mentre hi ha partits que només parlen d’independència, confrontació i incompliment de les lleis, el PPC seguirà treballant per la unitat d’Espanya i per millorar la vida de les persones de tot Catalunya en el seu dia a dia”.