CAMPANYA-PPC-220915

CAMPANYA-PPC-220915Gallego amb Parés fent campanya, aquest dimarts, pel mercat ambulant.

Antonio Gallego: “Una Catalunya independent és un mal negoci”

El numero 3 de la llista dels populars ha estat aquest dimarts a Gavà per demanar el vot, diumenge, “per una Espanya unida”

El número 3 de la llista del PPC a les eleccions del 27S ha estat aquest dimarts a Gavà per fer campanya. Gallego, acompanyat pels regidors Mónica Parés i Josep Llobet, i altres membres de la militància local, s’ha passejat per la Rambla, aprofitant que era dia de mercat setmanal, per demanar el vot diumenge ja que, segons assegura, “una Catalunya independent és un mal negoci. El candidat popular qualifica els comicis de “molt rellevants”, i ha advertit que “la independència d’Espanya i Europa generarà una importantíssima fractura social i importants conseqüències econòmiques, amb la marxa de la banca i de moltes empreses, amb els acomiadaments que això comporta, i amb les pensions en risc”.

 

La portaveu del grup municipal del PPC a Gavà, Mónica Parés, ha afirmat que “cal estar al costat de la gent i escoltar-la, i per això sabem que el que la gent no vol són baralles entre catalans de naixement i d’adopció”. Parés ha fet una crida “al vot amb seny i sentit comú, per la bona convivència, per la recuperació econòmica i la creació d’ocupació”.