MONICA-PARES-120515

MONICA-PARES-120515Parés jugant al dòmino amb un grup d’usuaris del Casal del Centre.

Els populars presenten les propostes per a la Gent Gran

L’alcaldable d’aquesta formació a Gavà, Mónica Parés, ha assegurat que “farem tot el possible perquè el col·lectiu de la gent gran no se senti abandonat”

L’alcaldable del PPC a Gavà, Mónica Parés, ha visitat, aquest dilluns, els casals de la gent gran on ha concretat algunes de les seves propostes electorals adreçades aquest col·lectiu. Parés ha precisat que aplicaran “bonificacions noves, com ara als vidus i vídues i es promourà l’envelliment actiu i saludable amb més activitats a l’aire lliure i més circuits biosaludables on tots ells i elles puguin fer els seus exercicis diaris”.

 

Parés també proposa que “els casals esdevinguin espais polivalents on també hi acudeixi la gent jove i puguin conversar, compartir experiències i, fins i tot, actuar com un banc del temps”.

 

Una altra de les preocupacions dels populars és crear centres de respir per tenir cura dels qui tenen cura de la gent gran o de persones amb discapacitat. Es tracta, segons Parés, de “llocs on es podrà deixar a la persona durant unes hores perquè el cuidador pugui tenir una mica de temps lliure”.

 

La cap de llista del PPC també ha volgut fer “una menció especial a aquelles persones grans que pateixen maltractaments i que sovint queden en l’oblit. Demanem que davant aquestes situacions les administracions, en col·laboració amb els cossos de seguretat, hi donin un major suport”.

PUBLICITAT