El President del PP de Barcelona visita Gavà
El President del PP de Barcelona visita Gavà

El Partit Popular de Gavà, encapçalat per Mónica Parés, ha iniciat l’any electoral amb una trobada, aquest dimecres a la tarda, amb veïns i veïnes, un acte que va comptar amb la presència del President del PP de Barcelona, Manu Reyes.

Reyes, que recordem-ho va ser alcalde de Castelldefels va aprofitar l’esdeveniment per parlar de la seva experiència així com dels problemes que afecten a les ciutats veïnes, Gavà i Castelldefels. També va animar als afiliats i simpatitzants gavanencs a “seguir treballant des de la confiança i la constància de cara a la cita electoral del 28 de maig”.

Per la seva part, la Presidenta del PP de Gavà i regidora, Mónica Parés, ha recordar la tasca que s’està fent, “tant com a oposició al consistori com al carrer” i va demanar als seus companys “un darrer esforç en els propers mesos” i “treballar sempre per l’interès general, parlar de fites de ciutat com intentar solucionar els problemes quotidians dels nostres veïns i veïnes”.

“Comença un any electoral que haurà de portar a Alberto Núñez Feijoó a la Moncloa però abans hem d’aconseguir millorar els nostres darrers resultats electorals als municipis, ser claus en els propers Governs Municipals i Gavà no pot ser una excepció. Per això, seguirem treballant on ens agrada, a peu de carrer”, va concloure Mónica Parés.