El Projecte Softball als play offs per jugar la Copa de la Reinaa
El Projecte Softball als play offs per jugar la Copa de la Reina

El Projecte Softball Gavanenc aconsegueix la classificació matemàtica per disputar els playoffs que li permentin jugar la Copa de la Reina, després d’acabar la primera fase entre la 4a i la 7a posició. El conjunt de la nostra ciutat ha aconseguit la fita de vèncer el segon dels dos partits disputats contra el CBS Cambre de Galícia.

En el primer xoc el Projecte ho tenia tot de cara, dominant tots els aspectes del joc i anant sempre per davant en el marcador. En la setena i darrera entrada, el Projecte guanyava 5-2, moment però, en què va el CBS Cambre va reaccionar assolint la remuntada en el tancament d’aquesta entrada i les gavanenques van acabar perdent per 6-5.

En el segon enfrontament, les de Gavà no van donar treva i aquesta vegada van guanyar amb molta solvència, acabant per la via del KO 12-5 en la cinquena entrada.

A la Copa de la Reina

El Projecte Softball Gavanenc enfrontarà aquest nou repte des de zero i sense saber, encara l’ordre dels rivals, tot i que segurament seran equips amb els quals els l’equip de la nostra ciutat ja s’ha vist les cares aquesta temporada.

Mancant una jornada perquè acabi la primera fase i jugant contra el CBS Rivas de Madrid, equip que porta diverses temporades sense perdre, el club considera que “és tot un assoliment estar ja classificats”.

Val a dir, que des del 2017 (5è lloc ) el Projecte no aconseguia estar entre els 7 primers llocs i ara té via lliure per a fer una de les millors temporades de la seva història. Al 2011 va quedar en 2n lloc pel que sens dubte aquesta serà una de les millors temporades de la història recent d’aquest equip que es troba en plena renovació i gaudeix de bona salut esportiva.

Torna a veure aquí els 2 partits del Projecte i la resta de la jornada que es va retransmetre en directe pel portal oficial de la RFEBS