El Projecte Softball guanya els dos partits a Saragossa
El Projecte Softball guanya els dos partits a Saragossa

El Projecte Softfall Gavanenc ha aconseguit guanyar els dos partits disputats aquest cap de setmana al terreny de joc del Miralbueno de Saragossa. Es tracta de dos nous xocs de l’Spanish Softball League (SSL), la competició de màxim nivell estatal i, en la qual hores d’ara, les noies de la nostra n ocupen les posicions altes de la classificació.

Val a dir, que els temps no va acompanyar, i fins i tots es van estar a punt de suspendre els partits per la pluja. Finalment, es van jugar, però dues hores més tard.

Abans de començar aquesta jornada el Projecte es col·locava com a segon quant al pitxeo col·lectiu, però necessitava una major força al bat cosa que van fer en la mateixa segona entrada anotant un total de 21 carreres la qual cosa va permetre que guanyessin la seva primera trobada d’aquesta jornada per la via del KO en el 3er inning 22-3 va ser el marcador final acabat per diferència de carreres. Una victòria ràpida i contundent per a les de Gavà.

No tot seria fàcil i el segon partit va estar mes disputat. Fins a la 5ª entrada, el Projecte guanyava per 4-0, diferència que en aquesta SSL no és suficient per a confiar-se. No obstant això, en el 6è inning va tornar l’atac del Projecte a respondre amb un ral·li de 6 carreres posant el lluminós amb 10 carreres de diferència. El marcador final va ser de 10 a 2 guanyant així el seu 4rt partit consecutiu i posant-se en la part més alta de la taula, empatades amb el Torxa de València en la 3a posició.

Poden aspirar al títol

Just en l’equador de la primera fase del torneig (la 5ª jornada) El Projecte Softball es referma com un dels equips aspirants al títol.

Complint ja amb la papereta de mantenir la categoria, i molt allunyades del descens, les de Gavà ara ja es marquen com a clara fita quedar entre les 4 primeres 4 per tal de tenir accés a la Copa de la Reina.

Ara el Projecte disputarà tres partits seguits a can Torelló contra els potents Viladecans, Sant Boi i Torxa de València. En aquests 3 xocs estan en joc les aspiracions d’aquests 4 equips, la qual cosa fa preveure que seran jornades plenes d’emoció

Aquests partits es podran gaudir amb les mesures de seguretat o a través de la plataforma de streaming de la RFEBS

Consulta aquí la resta de resultats i classificacions