El Projecte Softball recupera el bon joc
El Projecte Softball recupera el bon joc

Després de venir de 4 derrotes seguides el Projecte Softball Gavanenc va aprofitar l’aturada dels passat cap de setmana per l’stage d’estiu de la selecció i ha reprès la competició, contra l’Antorcha de València, recuperant el bon joc que el va caracteritzar en les primeres jornades de la SSL.

Així, el primer partit va ser un xoc de tu a tu amb carreres per ambdós equips i amb situacions del joc estranyes. El resultat el final va ser de  7 a 6 per les valencianes.

Tot i que alguns podien esperar que l’equip es desmoralitzés per aquesta nova ensopegada,  i per partir la baixa d’una de les seves 3 llançadores, Yarianni Pernalete, com pitxer per molèsties a l’espatlla, no va ser així. D’altra banda, Laia García i Paula Morbelli havien fet un gran esforç en el primer partit, no obstant això, el conjunt local havia despertat a l’ofensiva i lluny d’ensorrar-se se sentia la sensació en l’ambient que el segon martit seria diferent.

Així, des de l’inici, les batedores del Projecte, encapçalades per Julen Ibáñez, van començar atacant en les primeres 3 entrades, fent 7 carreres, i posant-se molt per davant en el marcador. Les valencianes van respondre a meitat del partit, arribant fins i tot a remuntar, posant-se per davant, 7-8, va ser llavors quan el Projecte va respondre amb dues carreres i es va posar per davant, 9-8, sent aquest el marcador final.

El xoc, segons el Projecte “va ser emocionant i apassionant  fins el darrer out”,  va haver-hi tensió, i la victòria “ha esdevingut molt valuosa per a agafar confiança en els pròxims partits enfront les gallegues de Cambre”.

Hores d’ara, el Projecte se situa a meitat de la taula i necessita vèncer a Galícia per tal de poder assegurar la disputa de playoff en el grup i així continuar lluitant pel seu objectiu de la temporada que és quedar en quart lloc i guanyar el passi a la Copa de la Reina.

Primer partit

Segon partit