El PSC aposta per habitatges assequibles

El PSC Gavà ha dedicat una estona de dia de campanya d’aquest divendres a parlar d’habitatge i ha desgranat algunes de les polítiques que defensen en el programa per tal d’ajudar a fer assequible l’accés a la vivenda.

L’alcaldable socialista, Gemma Badia, ha assegurat que “fer assequible l’habitatge és una de les prioritats ara mateix a Gavà, ja sigui per ajudar als joves a emancipar-se i també per evitar que moltes persones que són de Gavà hagin de marxar perquè no poden accedir a un pis per l’elevat preu. Volem treballar perquè això no passi i per tal tothom tingui la possibilitat d’accedir-hi”.

Badia ha recordat que “en els darrers 8 anys, els socialistes, des de l’ajuntament, hem treballat per fer possible el dret a l’habitatge oferint més de 250 pisos a preu assequible. Aquest darrer any hem lliurat la promoció a can Ribes i el 100% dels qui hi viuen són veïns i veïnes de Gavà i hem resolt més d’11.000 consultes per aquest tema, la qual cosa demostra que la inquietud és important”.

De cara al futur, Gemma Badia ha assegurat que “per donar resposta a totes aquestes necessitats construirem 400 pisos al nou Espai Roca, el 40% dels quals seran de preu públic, i també planificarem noves promocions a can Ribes i ca n‘Horta. A la vegada seguirem treballant per recuperar habitatges buits i oferint suport per cursar els ajuts a la rehabilitació. Tot plegat és imprescindible, esdevé el camí que hem de seguir i amb els socialistes serà possible”.