El PSC comença la campanya

“Solucions. Ara, Iceta”!, és el lema que ha triat pel PSC durant la campanya electoral del 21-D que acaba de donar inici. El militants de l’agrupació local, una vegada més, s’han mobilitzat ja des d’aquesta mitjanit per encartellar diferents carrers del municipi. La primera secretària del partit a Gavà i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha assegurat que “aquests comicis representen per Catalunya l’oportunitat de recuperar l’estabilitat i la imatge de lideratge social i econòmic perduda per culpa de les accions irresponsables dels independentistes, però també de l’immobilisme del govern de la dreta a Espanya, incapaç de gestionar la pitjor crisi de la democràcia”

Sánchez creu que “si dipositem la confiança en Iceta, com a president, tenim l’oportunitat de construir ponts per recuperar la unitat civil del poble de Catalunya, on tots ens sentíem catalans, amb independència de l’origen, on tots érem demòcrates, sense divisions”.

Raquel Sánchez lamenta que “el procés hagi malmès la imatge de lideratge a nivell de progrés econòmic i social de Catalunya”, per això “ara és el moment de recuperar l’estabilitat i la tranquil·litat. No volem veure com marxen les empreses o s’assenyala les persones per com pensen, raó per la qual  demano el vot pel PSC com a únic partit d’esquerres clarament no independentista”.